Schrijf een bericht

Gepost door: Chris Gepost op: 15 december 2011 - :
Een heel gezellige en leerrijke dag gehad. M'n ring is kei schoon! Thuis dachten ze dat ik de ring gekregen had en alleen maar moest versieren! Als dat geen mooi compliment is. Voor alle uitleg en opvolging, nog is merci hé Nancy!

[E-mail]

Gepost door: Annick Gepost op: 28 november 2011 - :
Super aangename dag gehad. Goede uitleg, hulp waar nodig. Perfekt!! En het resultaat... kei fier ben ik met mijn ring!
Nancy, je bent een prima gastvrouw en instructrice!!
Dank u.

[E-mail]

Gepost door: Pascale Gepost op: 16 oktober 2011 - :
amai een superleuke dag gehad. Veel gelachen en gestressed, maar onder de professionele begeleiding van Nancy hebben we één voor één een mooi juweel mee naar huis kunnen nemen. Mijn dochtertje heeft er héél de zondag mee gepronkt. Twas super en we komen zeker terug. De mond op mond reklame heb ik al goed doen werken;

[E-mail]

Gepost door: martine Gepost op: 13 oktober 2011 - :
Fantastische dag!
Ik had reeds met gewone klei gewerkt. Maar zilverklei is toch nog wat anders. Dankzij de deskundige uitleg van Nancy verliep het vlekkeloos. Ze had trouwens ook lekkere snoepjes, koekjes, koffie, thee, etc.... Het middagmaal was super. Heel verzorgd! Iedereen is met een prachtig juweel huiswaarts gekeerd. Ik kom zeker terug. Vond het een leuke dag. Bedankt Nancy.

[E-mail]

Gepost door: tijs Gepost op: 27 september 2011 - :


[E-mail]

Gepost door: ingrid Gepost op: 24 augustus 2011 - :
Zaterdag ben ik met nog 4 andere cursisten aan een dagje uitleven bij Nancy begonnen. De sfeer was fantastisch en iedereen vol goede moed en in blijde verwachting om ons resultaat te kunnen bewonderen. Mijn verwondering was groot om zo'n mooie resultaten te zien. Niet alleen de kennis van Nancy telt hier mee maar ook werden we de hele dag verwent met lekkers. Ik kom zeker nog eens terug, vermoedelijk met nog kandidaten!!

bedankt Nancy
groetjes
Ingrid

[E-mail]

Gepost door: Ellen Gepost op: 20 augustus 2011 - :
20-08-2011 Vandaag ben ik met mijn vriendinnen een leuke ring gaan maken bij Nancy. Het is zeer goed geslaagd. We zijn er heel gelukkig mee. De assistentie was perfect en aan hapjes en drankjes niets tekort gekomen. Zeker zijn geld waard. Mooie resultaten, prachtig zilver en iedereen ging met een dikke smile terug naar huis. Groeten Ellen

[E-mail]

Gepost door: Helga Gepost op: 18 juni 2011 - :
Ook net terug van de workshop als Sylvia.
Heb mij ongelooflijk goed geamuseerd. Had totaal geen idee van wat de workshop was maar je kan je creativiteit kwijt. Het eindresultaat is dan ook meer dan 100% meegevallen. Ook het warme onthaal van Nancy, de uitleg en de helpende hand was zeer aangenaam. De lunch, koffie, versnaperingen, alles was tot in de puntjes verzorgd. Proficiat Nancy, en ik kom zeker nog een keertje terug.

[E-mail]

Gepost door: Sylvia Gepost op: 18 juni 2011 - :
juist terug van de workshop - een aanrader - ook voor koppels die zelf hun trouw of verlovingsring willen maken -
Ik ga zeker nog is terug

[E-mail]

Gepost door: Sabine Gepost op: 29 mei 2011 - :
Ik kan mij alleen maar aansluiten bij de andere commentaren.. Het was een fantastisch leuke dag!! We hebben gelachen, gezien, gevoeld, gestressed, gezweet, gezwoegd, gevloekt (beetje), gewerkt, gegeten, gedronken, gesnoept,... kortom; GENOTEN!! Absoluut voor herhaling vatbaar! Dank u Nancy! :-))

[E-mail]


 

Schrijf een bericht

Designed by Bert De Ceuster